lørdag 23. november 2013

Høytlesing og dramatisering på Askøy Folkebibliotek (2)

I dag var jeg på Askøy Folkebibliotek og leste høyt fra den nye boken min: "Julenissen og reinsdyret som ikke kunne fly". 

Barne- og ungdomsformidler ved biblioteket, Irene Hantveit, som også er forfatter av Truls og Mia-bøkene, dramatiserte mens jeg leste.

 
Irene dramatiserer reinsdyret som ikke kunne fly...
Små reinsdyr kan lett miste fokus på det de egentlig skal.... FLY!
Reinsdyrskalven Reinar (Irene) øver på å fly

Det var god stemning mens vi fremførte et utdrag fra boken; hvor Julenissen hjelper reinsdyrskalven Reinar med flyvetrening. 

Etterpå var det juleverksted hvor barna fikk mulighet til å lage julekort med svart-hvitt illustrasjoner fra boken som motiv. 

Irene og jeg hadde det kjempegøy, og det tror jeg at barna (og foreldrene) også hadde!

onsdag 20. november 2013

Høytlesing og dramatisering på Askøy Folkebibliotek

Den 23. november (kl. 11.00) skal jeg lese høyt fra "Julenissen og reinsdyret som ikke kunne fly" for barn på Askøy Folkebibliotek. 

Barne- og ungdomsformidler ved biblioteket, Irene Hantveit, som også er forfatter av Truls og Mia-bøkene, skal dramatisere mens jeg leser. 


Etterpå blir det juleverksted hvor barna kan lage julekort av illustrasjonene i boken. Dette blir spennende, og både Irene og jeg gleder oss veldig!

tirsdag 19. november 2013

Intervju med Studentradioen i Bergen

For noen dager siden ble jeg invitert i studio av Studentradioen i Bergen for å snakke om julenissebøkene mine, og om skriving for barn.


Programmet heter "Med Gandalf til Galaksen", og på Studentradioens nettside kan man lese at programmet handler om "fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon". Sending er hver tirsdag fra kl 12.00 til kl 13.00, og mitt intervju ble sendt som del av dagens program. 

Stine Anthonsen og Cicilie Husebø Nilsen er artige og flinke programledere!

Jeg ble intervjuet av to flinke programledere, som selv skriver fantasy og science fiction-bøker: Stine Anthonsen og Cicilie Husebø Nilsen. Det var mitt første radiointervju, og det var både kjekt og spennende. Jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet :-)

Her kan du høre intervjuet (spol til ca 15 minutter inn i programmet):
"Med Gandalf til Galaksen, 19.11.2013".

søndag 10. november 2013

Julenissebøker på Kulturmønstringen 2013

Denne helgen var jeg en av rundt 50 utstillere på Kulturmønstringen 2013 på Ravnanger. Dette er en årlig mønstring hvor utstillere med tilknytning til Askøy kan selge egne produkter.

Her er jeg avbildet med mine to julenissebøker; fjorårets "Julenissen og ønskelistene som forsvant", og årets "Julenissen og reinsdyret som ikke kunne fly". 

Det var også mye annet spennende å se; tovete vinvesker, dekorerte krakker, puter, vesker, strikkeprodukter, smykker, glassfusing, oljemalerier, stauder, trearbeid, syltetøy, quilting, porselen, og mye mer. 

Dette var en fin mulighet til å markedsføre julenissebøkene i mitt nærmiljø. Det kan godt tenkes at jeg blir med på mønstringen til neste år også, og da kanskje med tre julenissebøker :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...