søndag 14. juli 2013

Noen tanker om fornuftig bruk av tid

"Å, du som tiden flyr", sier vi gjerne. Og plutselig er det midt på sommeren, og vi er over halvveis gjennom året. Allerede!

Særdeles fornuftig bruk av tid!
Kanskje du, som jeg, prøver å huske hva du har brukt tiden din på så langt i år?

"Har du brukt tiden fornuftig?", spør vi gjerne. Men, hva menes med det? Kan fornuftig bruk av tid defineres? Ja, det tror jeg, men på et individuelt plan, siden fornuftig bruk av tid for meg kan være noe helt annet enn det er for deg.
Fornuftig å bruke tid på kreative ting!
For meg er fornuftig bruk av tid at jeg gjør noe som gir meg noe tilbake i en eller annen form; noe som betyr noe for meg og mine. Det kan være å gå på jobb for å tjene penger, det kan være å skrive for å være kreativ, det kan være husarbeid for at vi skal ha det trivelig rundt oss, det kan være å sitte i ro med nesen opp mot solen for å slappe av og lade batteriene, eller det kan være å lytte til en annen og være der for dem når de trenger det. Listen kan fortsette i det uendelige. Det jeg streber etter er vel rett og slett en fornuftig balanse i det jeg gjør.
Fornuftig å bruke tid på batterilading!
Når jeg ser tilbake på første halvvår 2013 er jeg stort sett fornøyd med hvordan jeg har brukt tiden jeg har hatt til rådighet. Men... kanskje jeg skal omprioritere littegranne likevel - og justere balansen noe - slik at jeg får tid til enda flere fornuftige ting! Som å reflektere litt oftere :-)

Hva er fornuftig bruk av tid for deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...