Bøker"Tanker i hverdagen", Publica Bok AS (2016): Diktsamlingen Tanker i hverdagen bringer frem følelser som glede og sorg, lykke og fortvilelse, tro, håp og tvil, hele tiden med forfatterens enkle og kortfattede skrivestil. Noen av tekstene kan man kjenne seg igjen i, andre er til refleksjon og ettertanke. Dette er en bok man kan ha liggende framme og bla i igjen og igjen.
"Julenissen og gaven som var til overs", Publica Bok AS (2014): Julenissen tror han er ferdig med å levere årets julepresanger da han oppdager at han har en gave til overs. På reiseplanen er det ikke flere stopp igjen, så gavesekken burde være tom. Navnet som står på merkelappen er uleselig. Blir dette første gang han må skuffe et barn som har sendt ham ønskelisten sin?
"Drømmende noveller", Skriblerinnens Forlag (2014): Lettleste noveller som lar leseren drømme videre der forfatter forlater handlingen.

E-boken kan kjøpes hos: 

www.digitalbok.no
www.ebok.no
www.amazon.com  

"Julenissen og reinsdyret som ikke kunne fly", Publica Bok AS (2013): Alle Julenissens reinsdyr gleder seg til jul og den årlige flyvekonkurransen. Men ikke Reinar, for han kan ikke fly. Julenissen vil gjerne hjelpe, men først må han finne ut hvorfor det lille reinsdyret strever slik.
"Julenissen og ønskelistene som forsvant", Publica Bok AS (2012): Julenissen blir bekymret når han oppdager at mange av barnas ønskelister har forsvunnet. Julen nærmer seg med stormskritt, men uten ønskelistene vet ikke Julenissen hva barna ønsker seg.  Hva skal han gjøre? Han vil jo ikke skuffe barna!Kapittel 8 i "Evas barn", Cappelen Damm (2011): Nordland, 1913: Nitten år gamle Eva Abelsen er tjenestepike på Aspevik gård. I all hemmelighet har hun innledet et forhold til en av drengene på gården, Laurits, og innen det er blitt klart for henne at dette har båret frukter, sviker han henne på det groveste. Eva vet ikke sine arme råd. Hun kan ikke reise hjem til sin fattige far, og uten en mann som kan forsørge henne og det ufødte barnet, ser hun ingen annen utvei enn å gå med på en hjerteskjærende løsning …"

Les mer på bloggen til Norske Serier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...