tirsdag 19. november 2013

Intervju med Studentradioen i Bergen

For noen dager siden ble jeg invitert i studio av Studentradioen i Bergen for å snakke om julenissebøkene mine, og om skriving for barn.


Programmet heter "Med Gandalf til Galaksen", og på Studentradioens nettside kan man lese at programmet handler om "fantasy og science fiction i begrepets videste definisjon". Sending er hver tirsdag fra kl 12.00 til kl 13.00, og mitt intervju ble sendt som del av dagens program. 

Stine Anthonsen og Cicilie Husebø Nilsen er artige og flinke programledere!

Jeg ble intervjuet av to flinke programledere, som selv skriver fantasy og science fiction-bøker: Stine Anthonsen og Cicilie Husebø Nilsen. Det var mitt første radiointervju, og det var både kjekt og spennende. Jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet :-)

Her kan du høre intervjuet (spol til ca 15 minutter inn i programmet):
"Med Gandalf til Galaksen, 19.11.2013".

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med bok nr. 2, og med radiointervju! Jeg ble selv intervjuet i forbindelse med mi bok for et år siden, og det var både spennende og artig.
  Ha ei fin førjulstid!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha - ja, det er jammen spennende å utgi bok! I grunnen har det vært like spennende med bok nr 2 som det var med bok nr 1. Ønsker deg også en fin førjulstid :-)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...