fredag 24. januar 2014

Et nytt og ubrukt år

Vi er i et nytt og ubrukt år, som kan planlegges og formes akkurat slik vi vil ha det. Det kjennes bra!

Rett før jul var jeg og noen kolleger på et seminar om arbeidsglede og motivasjon. Forskjellige foredragsholdere underholdt deltagerne med fortellinger, erfaringer, anekdoter og gode råd, og vi fikk en himmelsk lunsj midt på dagen. Det var en flott og energigivende dag.

Mange av tipsene vi fikk var "gammelt nytt", men det gjorde godt å bli minnet på at mye av vår arbeidsglede og motivasjon handler om hvilken innstilling vi har til det som skal gjøres. Vi velger vår holdning til oss selv og andre; til vårt arbeid; og til verden rundt oss. 

Min innstilling er at dette nye og ubrukte året blir kjempefint; jeg har tatt regi og har allerede planlagt mye å se frem til!

3 kommentarer:

 1. Jeg liker tittelen din, Skriblerinnen. Jeg tror jeg vil titte inn her av og til. Og jeg titet nå. Jeg leste hva jeg så: En glad, sprettende skriblerinne over snøen. Jeg vet ikke om det er et redigert bilde. Det spiller egentlig ingen rolle. Det blir ikke fortellinger uten litt fantasi likevel. Og evne til å leve seg inn. Godt nyttår (på etterskudd)!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nyttår til deg også; kjekt at du var innom her på bloggen :-)

   Slett
 2. Ønsker deg godt nyttår, håper du får et fint år :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...