onsdag 3. desember 2014

Julenisseboken er kommet!

Forrige helg kom endelig "Julenissen og gaven som var til overs"; akkurat i tide til signering på Norli i Kleppestø Senter om lørdagen, og julemarked på Ask om søndagen. Det var god førjulsstemning både på senteret og markedet, og jeg fikk snakket med store og små lesere som kom for å kjøpe boken.

Fra julemarkedet på Ask 30.11.2014

Det har vært kjekt å høre folk si: "Åh, der er nissebøkene. Jeg har hørt om de", og "Jeg så på Facebook at du skulle være her med bøkene dine i dag, og da måtte jeg bare komme"Det er også gøy at voksne kjøper bøkene til seg selv; og ikke kun for å gi dem videre til barn eller barnebarn.

Mandag ble jeg intervjuet om julenisseboken av Radio Askøy, og tirsdag av Kystradioen. Begge stasjonene sender intervjuet i morgen, torsdag 4. desember; Kystradioen mellom kl. 09.15 og 09.45 på radiofrekvens 88,6 - 100,3 - 103,3 - 107,5 mhz, og Radio Askøy mellom kl. 20.00 og 21.00 på radiofrekvens 106,4 - 107,1 mhz. Som del av intervjuet spilles også julesangen min: "Christmas is for the children", og det synes jeg er ekstra stas.

Denne uken har jeg signert, pakket og sendt bøker til lesere rundt om i landet, og levert på døren til de som ikke bor så langt unna.

13. desember har jeg avtalt intervju med lokalavisen Askøyværingen. Kl. 12.00 samme dag leser jeg høyt fra "Julenissen og gaven som var til overs" på Askøy Folkebibliotek, og kl. 14.00 er det signering på Ark på Amfi Askøy (tidligere Askøysenteret).


18. desember skal jeg tilbake til Kystradioen og lese inn en annen julefortelling jeg har skrevet, og 20. desember er det igjen signering på Norli i Kleppestø.

Det er travle, og kjekke dager, og jeg setter stor pris på alle de gode tilbakemeldingene jeg får underveis. Det er fint å tenke på at bøkene mine bidrar til julestemningen til de som leser dem.

Har du lyst til å kjøpe en julenissebok eller tre kan du bestille her på bloggen, ved å trykke på fanen "Bestille" øverst på bloggen. Eventuelt kan bøkene kjøpes i de fleste nettbokhandlere.

Julesangen min kan du høre på www.soundcloud.com. Søk etter Mette Franck Johnsen, og da får du frem både rockeversjonen og jazzversjonen av "Christmas is for the children". 

Fortsatt god førjulstid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...