tirsdag 13. mars 2012

Skrivekurs på kursagenten.no

Det å skrive bra krever en del. Blant annet skal man ha noe å skrive om, ha litt peiling om plotteteknikk, ha tid til å skrive, og kunne fortelle på en slik måte at leserne synes det er interessant å lese det man skriver.

For noen få, heldige, forfattere kommer det kanskje naturlig å skrive bra. For oss andre finnes det heldigvis mange hjelpemidler i form av nettsider, bøker, skrivekurs og annet.

Jeg har undersøkt litt hva som tilbys av skrivekurs, og synes at kursagenten.no, med sine 87 forskjellige hits på søkeordet "skrivekurs", kan være en bra plass å begynne.

Her kan man finne rene skrivekurs, og kombinasjonskurs (f.eks skriving og fotografering). Kursene holdes over store deler av landet, det finnes kurs i utlandet (f.eks Spania og Italia), eller - hvis du ikke kan reise - hva med et nettbasert skrivekurs?

Jeg vurderer en ukes skrivetur i sommer, men har ikke helt bestemt meg for om jeg skal dra på en organisert tur, eller reise alene til et fredelig, solfylt, sted. Det er enda en stund til sommeren, så jeg tar meg råd til å tenke på det en stund til.

2 kommentarer:

 1. Dette høres spennende ut... legge ut på en ukes skrivetur. Selv har jeg aldri tatt noe skrivekurs - annet enn at jeg begynte så vidt på et en gang - den gang det gikk på brevkorrespondanse. Jeg fullførte aldri brevene, men jeg leste igjennom, og gav meg i kast og prøvde meg ut i praksis på de oppgavene jeg fant mest interessant. Siden lærte jeg meg litt og litt her og der - og fikk tilbakemeldinger fra forlag her og der... Men jeg har fortsatt mye å lære...
  Ha en (skrivende) flott dag!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det du har gjort - gitt deg i kast og prøvd - er sikkert den beste form for læring :-)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...