lørdag 7. januar 2012

Nytt år med nye muligheter

Hei, og godt nytt år!

2012 er her med blanke ark og nye muligheter, og personlig ser jeg frem til å bruke mer tid på å skrive.


Siden mitt siste (og eneste) innlegg på bloggen var jeg så heldig å vinne en kapittel-etappe i Norske Seriers Skrivekløestafett 2011. Dette ble til en bok på 11 kapitler skrevet av 5 forfattere, og Norske Serier hadde på forhånd bare satt et par føringer for hva som måtte inkluderes i fortellingen - hovedpersonen i historien skulle hete Eva og handlingen skulle foregå i 1913.

Resultatet ble boken "Evas barn":

"Nordland, 1913: Nitten år gamle Eva Abelsen er tjenestepike på Aspevik gård. I all hemmelighet har hun innledet et forhold til en av drengene på gården, Laurits, og innen det er blitt klart for henne at dette har båret frukter, sviker han henne på det groveste. Eva vet ikke sine arme råd. Hun kan ikke reise hjem til sin fattige far, og uten en mann som kan forsørge henne og det ufødte barnet, ser hun ingen annen utvei enn å gå med på en hjerteskjærende løsning..."

Rett før jul fikk jeg tilsendt noen kopier av boken fra Cappelen Damm, og kunne glede familie og venner med å gi dem bok i julegave med undertegnedes navn på coveret. Det var ganske stort!

Gleder meg til å fortsette å skrive i år også :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...