onsdag 2. april 2014

Smakebit fra "Drømmende noveller"


E-boken "Drømmende noveller" inneholder ni av mine noveller, og koster kr 69,-

Her kommer et utdrag fra novellen "Don't worry, be happy"; håper det smaker!
Det var en nydelig lørdag. Et myldrende liv i byens gater gjorde letingen etter skyggefulle sitteplasser til en utholdenhetstest. Konkurranseinstinktet ble vekket i dem som jaktet på et sete i skyggen, mens de som allerede hadde sikret seg ett vernet om det og hadde det ikke travelt med å haste videre.

På utekaféene betraktet gjestene sine vandrende medmennesker på litt hovmodig vis. De syntes nok synd på dem, der de trasket rundt i varmen på hovne og trøtte ben, men ikke nok til at de ville gi opp setet sitt før de selv var klar til å gå videre. Lunsj ble fortært i et bedagelig tempo, og supplert med mer drikke når glasset var tomt. Solen og varmen levnet ingen tvil om at sommeren hadde meldt sin ankomst.


Det fine været gjorde at sentrumsparken tiltrakk seg flere besøkende enn vanlig. Ved det grunne bassenget midt i parken var foreldre og barn i alle aldere. Rundt omkring var det plantet klatretrær og busker uten torner og gift, og blomster som lett kunne erstattes hvis små fingre ble for nysgjerrige. Her gikk det an å roe ned, trykke pause på karriere og stress, og få noen timers kvalitetstid med familien. Latter og frydefulle hvin kunne høres fra store og små som plasket i vannet.

Ingen av de glade menneskene la merke til jenten som satt i den gamle blå opelen utenfor parken. Jenten enset ikke varmen, og merket ikke at hun var sulten, selv om matluktene omfavnet henne der hun satt med vinduene nede. Hun hadde bare øye for Daniel.
E-boken kan kjøpes på www.ebok.no, www.digitalbok.no, og www.amazon.com, og vil snart være tilgjengelig i nettbutikkene til Norli, Tanum, Ark, og Haugenbok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...